cheetahPrachtige 28-daagse complete Zuid-Afrika rondreis van Johannesburg naar Kaapstad. Onderweg bezoekt u onder meer Pretoria en volgt u de adembenemende Panorama route. U logeert op de grens van het wereldberoemde Kruger National Park in een mooie lodge voor het echte ‘Out of Africa’ gevoel.

In Swaziland maakt u kennis met de Swazi cultuur en via de Hluhluwe, St.Lucia en Durban reist u naar de imposante Drakensbergen op de grens met Lesotho.

In Chintsa kunt u heerlijk bijkomen aan het strand om vervolgens verder te reizen langs de Tuinroute met Addo Elephant National Park en het schilderachtige Oudtshoorn met zijn vele struisvogelfarms. Vervolgens bezoeken we het wijngebied met zijn vele Kaap Hollandse huisjes en eindigen we de reis in het fantastisch gelegen Kaapstad.

Deze rondreis is gebaseerd op onze populaire 22-daagse Grand Tour Zuid-Afrika en aangepast aan mensen die graag op een wat rustiger tempo reizen. Tijdens deze reis overnacht u, met uitzondering van Durban, overal minimaal 2 nachten, waardoor u alle tijd heeft om optimaal van dit geweldige land te genieten!

Lees alles over deze prachtige 28-daagse complete Zuid-Afrika rondreis van Johannesburg naar Kaapstad;

Data en prijzen;
Programma.

Bekijk deze reis